2353306730 35⁰ χλμ Θεσσαλονίκης Αθηνών, Αιγίνιο, Πιερίας info@pangor.gr
hero image
 
 
 
 
Μηχανισμοί κουφωμάτων
PANGOR - Κατασκευή Ξύλινων Κουφωμάτων | Αιγίνιο Πιερίας
 

H εταιρεία PANGOR για την καλύτερη κατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων, χρησιμοποιεί τις τεχνικά ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων της εταιρείας ROTO, προσφέροντας υψηλής ποιότητας και μοντέρνας τεχνολογίας μηχανισμούς για παράθυρα και πόρτες. 

Τα προϊόντα της ROTO είναι ποιοτικά και διαθέτουν αισθητά εμφανή πλεονεκτήματα. Διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανισμών σε συρόμενα-ανακλινόμενα, ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα-ανασυρόμενα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χώρο σας. 

Εφαρμόζονται σε κανονικά προφίλ εξασφαλίζοντας άριστη στεγανοποίηση και ασφάλεια. 

Ο μηχανισμός ανοιγόμενων - ανακλινόμενων κουφωμάτων ROTO ΝΤ παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι μέσω ενός κλείστρου ασφαλείας. Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης με το αντίστοιχο αντίκρισμα, παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Η σειρά μηχανισμών κουφωμάτων Roto NT, της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας Roto, θεωρείται σήμερα παγκοσμίως η πιο δημοφιλής σειρά μηχανισμών τύπου Tilt & Turn, (ανάκλισης και ανοίγματος).

Η πληρότητα και οι λειτουργικές δυνατότητες που έχει η σειρά Roto NT, την καθιστά αξεπέραστη και ιδανική για όλους τους τύπους των κουφωμάτων όπως: Μονόφυλλα, Δίφυλλα, Τρίφυλλα, Κυκλικά, Ορθογώνια τραπέζια και Ορθογώνια τρίγωνα.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 8:00 - 13:00

 

           

 

 

 

 
 
 
 

ΑΦΜ: 168976305

 
 

ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
 

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 157900848000